Zwangerschap

 Een massage biedt verlichting van klachten
en brengt rust en ontspanning.

Zwangerschapsmassage

Het is fijn als je gedurende de zwangerschap optimaal kan genieten van je kleintje en je prachtige veranderende lichaam. Een zwangerschapsmassage is een echt cadeautje voor jou en je ongeboren kindje. Het geeft ontspanning, maakt je bewust van je lijf en wat er verandert. Een zwangerschapsmassage is een moment om jezelf terug te trekken en op te laden. Je mag jezelf verwennen. Door goed voor jezelf te zorgen, zorg je ook goed voor je ongeboren kindje.

Je lichaam en je kindje vragen veel van je tijdens de zwangerschap. Je spieren moeten harder werken, je houding verandert en liggen en slapen gaat minder makkelijk.
Een zwangerschapsmassage is een zachte en ontspannende massage. Dat wil echter niet zeggen dat het ‘poezelig’ is: ook als je zwanger bent kunnen je schouders, heupen, benen en rug heerlijk gekneed worden.

Samen genieten? Vraag naar de mogelijkheden voor de duo-behandeling van 90 minuten (women only)

Wil je deze massage?

Tijdens de massage lig je op je zij en op je rug, met een optimale ondersteuning van je hele lichaam.
Masseren is mogelijk vanaf 13 weken.
Duur: 60 of 90 minuten

Ontspanningsbehandeling voor geboorte (inleiding)

Als de bevalling dichterbij komt kan dat wat spanning met zich meebrengen. Een moment van aandacht voor jou en de ervaring die gaat komen kunnen je helpen te ontspannen en je in contact brengen met je lijf.
De behandeling start met een voetenbad en gaat over in verschillende deelmassages, waaronder ook de rebozo massage. Ook neem ik de tijd om eventuele vragen of zorgen te bespreken.

Wil je deze behandeling?

Deze behandeling geef ik nadat je de 37 weken gepasseerd bent of bij een inleiding.

Duur: 90 minuten – €95,-

Overtijdsbehandeling

Als je de 41 weken gepasseerd zijn kun je kiezen voor een overtijdsbehandeling.
Bij jullie thuis, pas ik technieken toe om je te ontspannen en rustig in contact te brengen met je lichaam. Spinning Babies®, reboze massage, voet- en lage rugmassage, buikmassage en acupressuur komen aan bod. Ik neem de tijd om eventuele vragen of zorgen te bespreken. Ik leer je partner de acupressuur punten en deelmassages zodat jullie hier samen verder mee kunnen gaan.

Wil je deze behandeling?

Deze behandeling geef ik nadat je de 41 weken gepasseerd bent.

Duur: 90 minuten – €95,-