Zwangerschap

 Een massage biedt verlichting van klachten
en brengt rust en ontspanning. Maar ook een luisterend ook kan zorgen voor net dat stukje ontspanning.

Zwangerschapsmassage

Het is fijn als je gedurende de zwangerschap optimaal kan genieten van je kleintje en je prachtige veranderende lichaam. Een zwangerschapsmassage is een echt cadeautje voor jou en je ongeboren kindje. Het geeft ontspanning, maakt je bewust van je lijf en wat er verandert. Een zwangerschapsmassage is een moment om jezelf terug te trekken en op te laden. Je mag jezelf verwennen. Door goed voor jezelf te zorgen, zorg je ook goed voor je ongeboren kindje.

Je lichaam en je kindje vragen veel van je tijdens de zwangerschap. Je spieren moeten harder werken, je houding verandert en liggen en slapen gaat minder makkelijk.
Een zwangerschapsmassage is een zachte en ontspannende massage. Dat wil echter niet zeggen dat het ‘poezelig’ is: ook als je zwanger bent kunnen je schouders, heupen, benen en rug heerlijk gekneed worden.

Samen genieten? Vraag naar de mogelijkheden voor de duo-behandeling van 90 minuten (women only)

Wil je deze massage?

Tijdens de massage lig je op je zij en op je rug, met een optimale ondersteuning van je hele lichaam.
Masseren is mogelijk vanaf 13 weken.
Duur: 60 of 90 minuten

Zwangerschapsmassage & consult

Een zwangerschapsmassage is een echt cadeautje voor jou en je kindje in je buik. Het geeft ontspanning, maakt je bewust van je lijf en wat er verandert. Maar misschien heb je ook vragen. Combineer dan een massage met een consult.

Vragen over wat wel en wat niet in het geboorteplan, de omgang met pijn, manieren van ontspanning, ademhalingstechnieken, een naderende inleiding of hoe je je voor kunt bereiden op je kraamtijd. Ik luister en neem de tijd om al je vragen te beantwoorden om vervolgens over te gaan in een massage.

 

 

 

 

Wil je deze massage?

We starten met de punten die je graag wilt bespreken, daarna ontvang je een heerlijke massage.
Duur: 90 minuten

Ontspanningsbehandeling voor geboorte

Als de bevalling dichterbij komt kan dat spanning met zich meebrengen. Een moment van aandacht voor jou en de ervaring die gaat komen kunnen je helpen te ontspannen en je in contact brengen met je lijf.
De behandeling start met een voetenbad en gaat over in verschillende deelmassages, waaronder de rebozo massage. Ook neem ik de tijd om eventuele vragen of zorgen te bespreken.

Deze behandeling staat helemaal in het teken van ontspanning en overgave.

Het verschil met de overtijdsbehandeling is dat bij die behandeling je uitgerekende datum ruim is gepasseerd en dat het onderwerp inleiding zeker al is gevallen. Daarom worden bij die behandeling andere technieken toegepast. Van te voren bespreken we welke technieken van toepassing zijn op jouw situatie.

Wil je deze behandeling?

Deze behandeling geef ik nadat je de 37 weken gepasseerd bent.

Duur: 90 minuten 

Overtijdsbehandeling

Als je de 41 weken gepasseerd bent kun je kiezen voor een overtijdsbehandeling.
Tijdens deze behandeling pas ik technieken toe om je te ontspannen en rustig in contact te brengen met je lichaam. Spinning Babies®, rebozo massage, voet- en lage rugmassage, buikmassage en acupressuur komen aan bod. Ik neem de tijd om eventuele vragen of zorgen te bespreken en ik leer je partner de acupressuur punten en deelmassages zodat jullie hier samen verder mee kunnen gaan.

Deze behandeling is een moment van aandacht voor de ervaring die gaat komen waarin ik je help te ontspannen en over te geven aan het moment.

Wil je deze behandeling?

Deze behandeling kan plaatsvinden als je de 41 weken ruim gepasseerd bent.

Duur: 90 minuten