Zwangerschapsmassage

 Een zwangerschapsmassage biedt verlichting van klachten
en brengt rust en ontspanning.

Zwangerschapsmassage

Het is fijn als je gedurende de zwangerschap optimaal kan genieten van je kleintje en je prachtige veranderende lichaam. Een zwangerschapsmassage is een echt cadeautje voor jou en je ongeboren kindje. Het geeft ontspanning, maakt je bewust van je lijf en wat er verandert. Een zwangerschapsmassage is een moment om jezelf terug te trekken en op te laden. Je mag jezelf verwennen. Door goed voor jezelf te zorgen, zorg je ook goed voor je ongeboren kindje.

Je lichaam en je kindje vragen veel van je tijdens de zwangerschap. Je spieren moeten harder werken, je houding verandert en liggen en slapen gaat minder makkelijk.
Een zwangerschapsmassage is een zachte en ontspannende massage. Dat wil echter niet zeggen dat het ‘poezelig’ is: ook als je zwanger bent kunnen je schouders, heupen, benen en rug heerlijk gekneed worden.

Wil je deze massage?

Tijdens de massage lig je op je zij en op je rug, met een optimale ondersteuning van je hele lichaam.
Masseren is mogelijk vanaf 13 weken.
Duur: 60 of 90 minuten

Duo behandeling

Samen genieten van een ontspannend moment?
Dat kan met de duo behandeling.
De duo-behandeling is een combinatie van een zwangerschapsmassage en een ontspanningsmassage. Of misschien ben je wel samen zwanger en willen jullie samen genieten van een ontspannend moment.
Hoe bijzonder is het om met een vriendin, je moeder, je nichtje of (schoon) zus een ontspanningsmoment te hebben. En wil je deze behandeling cadeau doen, dan ontvang je van mij een mooi ingepakte bon om cadeau te geven.

Wil je deze behandeling?

Tijdens een speciale week die in het teken staat van duo-behandelingen kun je een duo-behandeling boeken.
De volgende zal zijn van 2 t/m 6 oktober. Tijdens deze week zijn er verschillende dagen en tijden mogelijk voor het boeken van je duo-behandeling. Neem contact op voor de beschikbaarheid.

Deze behandeling geef ik samen met Peggy Curfs van Coachpraktijk Seven.
Duur: 90 minuten

Menu