Verlies

Na het meemaken van een verlies is het belangrijk om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen.

Massage na verlies

Een ontspannende massage om het verlies dat je hebt meegemaakt de ruimte te geven. Je lichaam mag de tijd krijgen om te herstellen of het nu gaat om een prille of een voldragen zwangerschap, er is sprake van verlies. Na een zwangerschapsverlies, stilgeboorte of bewuste keuze om je zwangerschap te beëindigen is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen.

De massage is zacht en rustgevend en je lijf wordt ondersteund daar waar nodig. De warmte van de olie en dekens zorgt ervoor dat je kunt ontspannen en op krachten kunt komen. Er is aandacht voor jou en voor de ervaring die je hebt gehad.

Wil je deze behandeling?

De massage kan gegeven worden vanaf het moment dat jij je daar klaar voor voelt.
Dit kan bij je thuis of in mijn praktijkruimte.
Heb je vragen bel of mail mij gerust.
Duur: +/- 90 minuten 

Ritueel na verlies

Tijdens dit bijzondere ritueel is er aandacht voor de overgang van het zwangere lichaam naar het postpartum lijf. De woorden warmte en eren staan centraal. Door de diepe ontspanning en de aandacht die er voor jou is als vrouw kan dit ritueel helpen om een periode af te sluiten. Tijdens de behandeling word je van top tot teen verwend en energetisch terug in balans gebracht. Je start met een korte meditatie zodat je je aandacht volledig op dit moment kunt richten. Terwijl je voeten worden verwend in warm water is er ruimte om je verhaal te delen. Jij vertelt en wij luisteren. Na het voetenbad neem je plaats op de massagetafel voor een vier-handen massage. Waarna je stap voor stap in de Rebozo doeken gewikkeld wordt. Middels deze doeken zal je gewiegd, gemasseerd en gesloten worden. Tijdens en na de behandeling word je verwarmd met dekens en verzorgd met een heerlijke drank en hap. Dit ritueel bij verlies geef ik samen met Peggy Curfs van Coachpraktijk Seven.

Je lichaam mag de tijd krijgen om te herstellen of het nu gaat om een prille of voldragen zwangerschap, er is sprake van verlies. Deze behandeling is een moment van aandacht voor jezelf en voor de ervaring die je hebt gehad en kan je helpen het vertrouwen in je lichaam weer te voelen.

Wil je deze behandeling?

Deze behandeling kan gegeven worden vanaf het moment dat jij je daar klaar voor voelt.
Dit kan bij jou thuis of bij Coachpraktijk Seven in Heerlen.
Heb je vragen, bel of mail mij gerust.
Duur: +/- 150 minuten