Welkom bij Bloeming Birth

Praktijk voor zwangerschaps- en geboortebegeleiding en extra ondersteuning in de kraamtijd.

Een doula is een coach die emotionele, fysieke en informatieve steun biedt aan partners die ouders worden. In het Grieks betekent doula: dienende vrouw. De hedendaagse doula is een goed opgeleide professional met veel ervaring. Zij is verantwoordelijk voor het emotionele welzijn en bevordert het lichamelijke welzijn van de barende vrouw.

Susan Bloemen – Bloeming Birth

Opgeleid als massagetherapeut en doula en mijn eigen ervaring na 2 bevallingen, begeleid ik je op een professionele wijze tijdens je zwangerschap, de geboorte en de kraamtijd.
Na een medische bevalling in het ziekenhuis, een natuurlijke thuisbevalling en een zwangerschapsverlies weet ik mijn weg in geboorteland te vinden.
Wat jouw situatie ook is; hoe en waar je ook wilt bevallen. Ik stem mijn begeleiding af op jouw persoonlijke behoeften.

Doulapakketten

Ontdekken wat je te wachten staat rondom de geboorte van je kindje, begeleiding tijdens het geboorteproces zelf of wat extra aandacht voor jou en je gezin tijdens de kraamtijd. Kies de begeleiding die bij jou past.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een echt cadeautje voor jou en je kindje. Het geeft ontspanning, maakt je bewust van je lijf en wat er verandert. Een zwangerschapsmassage is een moment om jezelf terug te trekken en op te laden.

Babymassage

Aanraking biedt vertrouwen, verbondenheid en geborgenheid. Veel moeders vinden het fijn om hun baby te masseren, maar ze weten niet altijd hóe. Voor individuele sessies babymassage kom ik aan huis.

Kraambehandelingen

Het is belangrijk dat jij als moeder na de geboorte de tijd krijgt om te rusten, te herstellen en te hechten met je kindje. Met een kraambehandeling gun je jezelf dit. Voor een massage in het kraambed, een buikbinding of een welkom mama ritueel kom ik aan huis.

Vragen?

Wat wil jij graag weten over  doulabegeleiding, samenwerking met de verloskundige, een last-minute pakket? Lees het in de veel gestelde vragen.

Cadeautip

Hoe leuk is het om een massage tijdens je zwangerschap of kraamtijd cadeau te krijgen. Of wat dacht je van enkele sessies babymassage. Met de cadeaubon van Bloeming Birth ben je gegarandeerd van een momentje voor je zelf.

Menu